Plåstret som utmanar läkemdelsindustrin

Materialet av karboniserad metall som NASA patenterat används i deras rymddräkter.

Materialet av karboniserad metall som NASA patenterat används i deras rymddräkter.

Möjlighet att använda Frekvensplåster istället för tablett. Ett nytt slags plåster normaliserar symtom som smärta, dålig energi, samt dolda inflammationer som skapar obalanser i kroppen.

Materialet av karboniserad metall är patenterat av NASA och används i rymddräkter, och är det enda material som kan laddas med frekvenser som kroppen kan ta upp.

Bibehåller balans
Nu finns tekniken i form av plåster, och terapiutvecklaren Mikel H-G Hoff vid Amino Pain Therapy Academy, menar att detta kan innebära en stor utmaning för läkemedelsindustrin, då många människor önskar behandling utan kemikalier eller nålar.
- Alla organ och celler i kroppen jobbar på olika frekvenser. Bryts dessa frekvenser uppstår problem med inflammationer, cellmutationer och smärta. Plåstren kan laddas med motsvarande frekvens som aktiverar normaliseringen av kroppen, helt utan kemikalier och biverkningar.

 
Amino Pain Therapy patch
Amino Pain Therapy patch
 

Bra återhämtning
Mikel Hoff arbetade också med tyska fotbollslandslagets fysio- och läkarstab, laget som vann VM 2014. - De fick mycket bra resultat på återhämtning, förebyggande av skador, stress och sömnproblem. Amino Academy-terapeuter är de enda som kan praktisera denna metod, och under 2015 inleds större vetenskapliga studier av metoden.
 

Av Anneli Wang, Dagens Nyheter